De dienst toerisme zoekt twee voltijdse jobstudenten die van 1 tot en met 31 juli of van 1 tot en met 31 augustus willen werken in het toeristisch informatiekantoor op de Markt. Kandidaten moeten minimum 18 jaar zijn. Geïnteresseerd? Vul het aanvraagformulier ten laatste op 10 april 2014 in op www.gemeentemol.be > vacatures.

Je taak bestaat uit het geven van informatie aan binnen- en buitenlandse toeristen. We zoeken jongeren die kennis hebben van de streek, zelfstandig kunnen werken en bereid zijn tot weekendwerk. Verder verwachten we de nodige communicatieve vaardigheden en moet je met de computer kunnen werken.

 

Voorwaarden

Kandidaten moeten minimum 18 jaar zijn. Als je nog bij een andere werkgever vakantiewerk doet waarvoor vrijstelling van RSZ bekomen wordt, kom je slechts in aanmerking als je maximum 50 dagen werkt als jobstudent in 2014.

Solliciteren

Download het aanvraagformulier op www.gemeentemol.be > vacatures. Vul dit formulier in en stuur dit uiterlijk op 10 april 2014 digitaal door. Of vraag een formulier op bij de dienst toerisme, Markt 1, 2400 Mol en verstuur dit ten laatste op 10 april 2014 naar: College van burgemeester en schepenen, dienst personeelszaken, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 10 mei 2014.